Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

De Bruyne bekräftar - ger besked om framtiden

36v

Manchester Citys mittfältsstjärna Kevin De Bruyne, 29, anslöt under sommaren 2015 till City och rankas numera som en av världens bästa spelare. Belgaren har samtidigt just nu avtal med den engelska storklubben till sommaren 2023, men ger nu ett nytt besked om sin framtid. Han vill förlänga med City och stanna i klubben längre än så.

– Jag är lycklig i Manchester. Jag är i en bra klubb med bra ägare. Vi för lite samtal, men inte på konkret nivå. Jag pratar för stunden för mig själv. Jag skulle gärna vilja stanna i klubben, så det gör det enkelt. Om jag inte hade velat stanna, så hade jag behövt någon som hade kunnat medla åt mig, men det är enkelt när man vill stanna, säger han till VTM Nieuws.

ANNONS

De Bruyne är den här säsongen noterad för ett mål och sju assist på tio framträdanden.

Publicerad 2020-11-16 kl 07:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto