Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Liverpool kommer inte värva en mittback i januari - trots skadekrisen

1v

Liverpool saknar båda sina ordinarie mittbackar. Virgil van Dijk tvingades kliva av korsbandsskadad under Merseyside-derbyt mot Everton i oktober. Därefter tog 23-årige Joe Gomez över som ledare i backlinjen – men sedan kom nästa dråpslag. Gomez drog på sig en knäskada under det engelska landslagets samling i veckan.

Då Gomez nu också ser ut att missa resten av säsongen, eller i alla fall en större del av säsongen, började det att spekuleras intensivt kring vilka mittbackar Liverpool kunde förstärka backlinjen med i januarifönstret. Schalke 04s Ozan Kabak och Brightons Ben White är två spelare som har nämnts frekvent. Men enligt ny information från The Athletic-journalisten David Ornstein, så kommer Liverpool inte att värva någon mittback alls i januari.

Ornstein skriver i sin måndagskolumn att Liverpool inte har några som helst intentioner på att värva en mittback i januari, trots att man har van Dijk och Gomez skadade, samtidigt som Joel Matip kantats med stora skadeproblem de senaste säsongerna. Dessutom sålde man Dejan Lovren till ryska Zenit Sankt Petersburg i somras utan att plocka in någon ersättare.

ANNONS

Ornstein skriver att det är möjligt att detta förändras innan januarifönstret öppnar, men Liverpool och Jürgen Klopp fokuserar istället på värvningar till nästa sommar. Ett beslut som Klopp och klubbledningen har tagit tillsammans.

Publicerad 2020-11-16 kl 10:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto