Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Milan-stjärnan med utgående kontrakt - nu vill Juventus ha honom

2v

Hakan Calhanoglu har varit en av Milans mest tongivande spelare sedan man kom tillbaka från covid-uppehållet. Förra säsongen stod han för elva mål och nio assist, och i år har det hittills blivit fyra mål och fyra assist för den offensiva mittfältaren.

Men till Milans nackdel sitter Calhanoglu på ett utgående kontrakt. Tidigare rapporter har hävdat att 26-åringen vill ha mer i lön av vad Milan kan erbjuda. Därför ska man vara en bit ifrån varandra i kontraktsförhandlingarna. Nu, får Milan ytterligare problem då Juventus är intresserade, rapporterar den italienska tidningen Tuttosport.

ANNONS

Juventus ska enligt Tuttosport vara intresserat av att säkra Calhanoglu till nästa säsong. Det vill man göra genom att få honom att skriva på ett förkontrakt, då han är fri att göra det i januari när han bara har sex månader kvar på sitt nuvarande kontrakt.

Även Atletico Madrid ska vara intresserat av Calhanoglu enligt spanska Mundo Deportivo.

Publicerad 2020-11-16 kl 11:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto