Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Arsenal-löfte uppges vara frustrerad - kan lånas ut

1v

Arsenal värvade under sommaren 2019 franske backen William Saliba, 19, men lånade sedan ut backen till samma lag igen över förra säsongen. Just nu tillhör Saliba Arsenal, även om han inte kommit till spel i någon match med A-laget så här långt den här säsongen. Arsenal-tränaren Mikel Arteta sa nyligen att han ville låna ut backen under det senaste transferfönstret, men att Arsenal inte fick igenom en affär och att klubben därmed ska titta på backens situation närmaste veckorna.

Nu uppger engelska tidningen London Evening Standard att Saliba är frustrerad och att det står klart att Arsenal hoppas på att låna ut mittbacken i vinter för att han ska få kontinuerligt med speltid under den resterande delen av säsongen.

Saliba har i höst spelat med Arsenals U23-lag.

ANNONS
Publicerad 2020-11-17 kl 18:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto