Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Utgående avtal - Dagerstål: "Finns intressen att ta ställning till"

1v

Filip Dagerstål, 23, har tillhört IFK Norrköping under hela sin karriär. Den här säsongen har mittbacken spelat samtliga matcher förutom en för Peking i allsvenskan, ett Peking som är fyra poäng bakom Häcken på tredjeplats med tre omgångar kvar att spela.

Dagerståls nuvarande avtal med IFK Norrköping löper ut vid årsskiftet och tidigare det här året har mittbacken bland annat kopplats ihop med de italienska klubbarna Genoa, Lecce och Hellas Verona.

För NT berättar mittbacken att Peking vill ha kvar honom – och att det finns intresse från annat håll.

– Inga kontraktsförslag då jag varit under kontrakt, men det har funnits intressen. Jag har inte känt behovet eller att jag måste göra något annat. Jag har känt att jag trivs väldigt bra i IFK. Det är först nu när jag kommit till en punkt där jag inte vet helt, men IFK är ett alternativ fortfarande också, säger han till tidningen.

– Lite intressen finns det att ta ställning till, men det är mycket som ska vägas in. 

På frågan om han känner sig redo att testa något annat svarar han:

– Ja, jag känner mig redo för det mesta egentligen. Skulle det bli någonting annat är jag redo för det. Jag har spelat ganska många matcher här nu i IFK i min karriär, men jag känner också att min utveckling inte har stannat av i IFK. 

ANNONS
Publicerad 2020-11-17 kl 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto