Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Officiellt: Ryktesomgärdade mittbacken förlänger med VSK

2v

Västerås SK:s mittback Sean Sabetkar, 25, ryktades till en rad allsvenska klubbar i somras – bland annat till IFK Göteborg. Nu står det klart att försvararen istället förlänger med superettan-klubben – en förlängning som sträcker sig över säsongen 2022.

– Min ambition, precis som alla andra fotbollsspelare på den här nivån är att spela så högt upp det bara går i seriesystemet. Att jag väljer VSK ska man se som att jag verkligen tror på klubben och grabbarna i laget. Tillsammans kan vi göra resan uppåt, säger han till klubben.

ANNONS

– Jag är verkligen stolt och glad över att få spela i VSK och jag känner stor inspiration för de säsonger som kommer, när jag vet att jag kommer dra på mig den grönvita tröjan, fortsätter Sabetkar.

Publicerad 2020-11-19 kl 10:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto