Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Lindelöfs dystra besked - United kan värva Upamecano i januari

Sillybloggen

RB Leipzigs försvarare Dayot Upamecano, 22, ryktades flitigt för en flytt till de brittiska öarna i somras, men aningen oväntat skrev han istället ett nytt kontrakt med den tyska storklubben – ett avtal sträcker sig till 2023. Manchester United och Bayern München har tidigare ryktats vara intresserade av mittbacken men nu kommer tyska Bild med uppgifter om att 22-åringen kan lämna tyska klubben i januari.

Tidningen skriver att Leipzig-spelaren har en utköpsklausul på 40 miljoner pund, cirka 457 miljoner kronor, i sitt kontrakt vilket har fått Bayern München att backa från förhandlingarna. Vidare uppger Bild att United är fortsatt intresserade då klubben söker den ideala mittbackskamraten till Harry Maguire. Ett dystert besked för svensken Victor Nilsson Lindelöf.

Upamecano anses som en av världens mest lovande mittbackar och var i fjol med och tog RB Leipzig till semifinal i Champions League.

Annons
Publicerad 2020-11-19 12:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto