Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Juventus leder jakten på Peking-löftet - trots United-drömmen

1v

IFK Norrköpings löfte Ísak Bergmann Jóhannesson, 17, har imponerat denna säsong i allsvenskan. Det rapporterats om intresse från såväl Juventus som Manchester United och när Peking tog emot AIK på Östgötaporten för ett tag sedan fanns ytterligare en storklubb på läktaren – nämligen Liverpool.

I en intervju med Expressen berättade nyligen Bergmann Jóhannesson att 17-åringens dröm är att spela för Manchester United, en kommentar som spädde på ryktena. Men Manchester-klubben kan räkna med konkurrens.

Engelska tidningen The Mirror uppger att Juventus nu sitter i förarsätet för att värva Bergmann Jóhannesson i januarifönstret. Enligt tidningen kräver Norrköping fem miljoner pund, cirka 57 miljoner kronor, exklusive bonusar som kan fördubbla den summan.

– Ingen av oss har bråttom att sätta en prislapp, mycket kan hända på vägen. Jag hoppas bara att det ska gå bra för killen i sin fotbollskarriär. Vi i Norrköping ska göra allt som står i vår makt för att se till att hans karriär tar fart. Sedan, vart han hamnar och för vilka pengar, det har jag svårt att sia om. Det får framtiden utvisa, sa Peter Hunt, IFK Norrköpings ordförande, nyligen till Fotbollskanalen.

ANNONS
Publicerad 2020-11-22 kl 15:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto