Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Officiellt: Gais förlänger med back: "En viktig kugge"

7v

Gais gav under måndagen besked om att föreningen kommit överens med backen Niclas Andersén om ett nytt kontrakt över 2021. 28-åringen är i år noterad för ett mål på 22 matcher i superettan och tillhör därmed nu även föreningen över nästa säsong.

– Vi identifierade tidigt att Niclas var en av de spelare som vi ville förlänga med så tidigt som möjligt. Han har ju spelat i klubben sedan 2017 och han är en viktig kugge i Gais och i spelartruppen, säger sportchefen Nicklas Karlström i en kommentar på föreningens hemsida.

ANNONS

Han fortsätter:

– Det har varit väldigt kul att följa honom under en säsong då han klarat sig från skador och kunnat träna och spela kontinuerligt. Det har gjort att han har haft en fin utveckling och presterat på en högre nivå än på flera år, dessutom tror jag att det finns mer att plocka ut under nästa säsong efter en komplett försäsong.

Gais är placerat på elfteplats i superettan.

Publicerad 2020-11-23 kl 14:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto