Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: AIK förlänger med målspruta

Sillybloggen

AIK blev nyligen uppflyttat till damallsvenskan och meddelar nu att föreningen har kommit överens med Rosa Kafaji, 17, om ett nytt kontrakt över 2023. Kafaji gjorde under sommaren 2019 A-lagsdebut och är, totalt sett, noterad för 17 mål på 28 framträdanden i AIK-tröjan.

– Jag är oerhört glad och stolt över att vi kommit överens om en förlängning över tre år med Rosa. Hon speglar de värden som vi som klubb värderar högst. Hon är otroligt dedikerad till klubben, hon gör alltid sitt bästa på varje träning och har höga ambitioner för framtiden. Dessutom är hon redan en förebild för så många tjejer i närområdet vilket är otroligt viktigt för klubben, säger sportchefen Anne Mäkinen i en kommentar på föreningens hemsida.

Kafaji själv:

– Jag vill kunna känna av och leverera i Damallsvenskan innan jag går vidare med min karriär. Ett nytt kontrakt med AIK är självklart, det finns inget annat lag jag hellre vill spela med i Sverige.

Annons

Kafaji blev i år noterad för tolv mål på 18 framträdanden i elitettan.

Publicerad 2020-11-24 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto