Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Guardiola angelägen om att värva Villa-stjärna

Sillybloggen

Manchester United har under en längre tid målats upp som favorit till att värva Aston Villas mittfältsstjärna Jack Grealish, 25, men nu rapporterar engelska tidningen The Independent att Manchester Citys tränare Josep Guardiola är mest angelägen om att värva spelaren.

Guardiola, som har skrivit på ett nytt kontrakt med City till sommaren 2023, uppges se Grealish som en viktig spelare i ombyggnaden av den engelska storklubben. Guardiola rapporteras även se Grealish som en möjlig värvning, samtidigt som han även ska ha diskuterat ämnet med belgiske stjärnspelaren Kevin De Bruyne, som också uppges vara positiv till att värva 25-åringen.

Grealish har just nu avtal med Villa till sommaren 2015 och, enligt The Independent, kan möjligen en eventuell övergångssumma landa på 100 miljoner pund, drygt 1,1 miljarder kronor. Grealish är fostrad i Villa och är den här säsongen noterad för fem mål och sex assist på nio framträdanden. Vidare har han även tre A-landskamper med Englands landslag på cv:t.

Annons
Publicerad 2020-11-24 07:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto