Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Barça-talang kan gå till engelsk storklubb

8v

Riqui Puig var högt ansedd av både Ernesto Valverde och Quique Setien, som var Barcelona-tränare innan Ronald Koeman. Men nederländaren verkar inte hålla 21-åringen lika högt, då Puig bara har gjort två framträdanden under säsongen för Koemans Barcelona-lag.

Nu uppger 90min att Puig kan röra på sig, då Marcelo Bielsa och Leeds United uppges erbjudits chansen att låna honom. 21-åringen vill inte lämna Barcelona permanent, då han fortfarande vill ta en plats i klubben, men han uppges ändå vara öppen för en utlåning.

ANNONS

Källan fortsätter att skriva att det är Puigs agent som har varit i kontakt med Leeds, då han tror att Bielsas possession-fotboll och filosofi skulle passa Puig bra. Dessutom ska RB Leipzig, Monaco och andra engelska klubbar bara alternativ för spelaren.

Tidigare har spanska tidningen Sport rapporterat att Puig kan lämna på lån i januari.

Publicerad 2020-11-25 kl 10:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto