Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Milan bekräftar intresse för fransman: "En intressant spelare"

Sillybloggen

Marseilles poängspelare Florian Thauvin, 27, har just nu ett utgående avtal med den franska storklubben. Thauvin är i höst noterad för tre mål och fem assist på 13 matcher, men kan möjligen lämna vid kontraktets slut nästa sommar.

Nu bekräftar Milan-direktören Paolo Maldini intresse för spelaren.

– Han är en spelare som är i slutet av sitt kontrakt, så han är en intressant spelare ur en ekonomisk synvinkel. Han är en spelare på hög nivå. Det är dock inte prototypen på spelarna som vi har tagit hit senaste två åren vad gäller ålder. Det gäller dock att ha rätt mix med många unga spelare och några lite mer erfarna spelare. Visst, det är en profil som måste följas, säger Maldini till Telefoot.

Thauvin anslöt under sommaren 2017 till Marseille från Newcastle på permanent basis, men har även en bakgrund med spel i bland annat Lille och Bastia. 27-åringen har även gjort ett mål på tio A-landskamper med Frankrikes landslag. Han kom senast till spel med landslaget i EM-kvalet 2019.

Annons
Publicerad 2020-11-28 15:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto