Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan jagar U21-landslagsman som Zlatan-arvtagare

Sillybloggen

Då Zlatan Ibrahimovic för tillfället är skadad har det tvingat Milan till att fundera hur man ska ersätta hans roll i laget, både kortsiktigt och långsiktigt. Svaret? Kanske Gianluca Scamacca.

Den italienske U21-landslagsmannen är för tillfället på lån hos Genoa från Sassuolo, där han imponerat under säsongsinledningen. På sju matcher för Genoa har Scamacca stått för sex mål och en assist, något som imponerat på Milans tekniska direktör Paolo Maldini.

Enligt den italienska sajten CalcioMercato följer Milan 21-åringen noga, men det är inte första gången. Maldini och Milan försökte värva Scamacca redan i somras efter hans lånesejour hos Serie B-laget Ascoli i fjol, men man lyckades aldrig komma överens med Sassuolo.

CalcioMercato fortsätter att skriva att Maldini gillar Scamaccas spelarprofil och Milans VD Ivan Gazidis ser det som en bra investering, då det följer klubbens rekryteringsfilosofi: unga spelare som är på gränsen till att bli toppspelare.

Annons

Därför ses Scamacca som en potentiell arvtagare till Zlatan Ibrahimovic, kortsiktigt när svensken inte kan spela för Milan och långsiktigt när han inte längre är en Milan-spelare.

Publicerad 2020-11-28 14:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto