Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Officiellt: Huseby lämnar Djurgården

6v

Djurgårdens norska ytterback Camilla Huseby lämnar klubben, det bekräftar de själv under tisdagen. Huseby flyttar hem till Norge efter att bidragit till att DIF hade den fjärde bästa defensiven i damallsvenskan under 2020.

Hon är nu klar för Vålerengen.

– I dag går mitt flyg från Stockholm till Norge och jag vill gärna säga tusen tack till alla i Djurgården för att fantastiskt fotbollsår. Jag har lärt mig otroligt mycket detta år, säger hon till klubben.

– Camilla väljer att flytta tillbaka till Norge och jag förstår ju henne med tanke på hur livet och världen ser ut just nu. Ett läge där det är viktig att kunna vara nära sin familj och övriga närstående och det ligger lite i grunden för det här bytet. Norge har ju lite strängare regler under pandemin och det är inte helt öppna gränser längre, säger sportchefen Jean Balawo till klubben.

ANNONS
Publicerad 2020-12-01 kl 18:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto