Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Nederländsk media: Tomasson kandidat för att ta över Feyenoord

6v

Jon Dahl Tomasson tog inför den här säsongen över som chefstränare i Malmö FF och har i år lett klubben till SM-guld. Nu målas dansken, i nederländsk media, upp som en kandidat för att ta över som ny chefstränare i nederländska storklubben Feyenoord.

Tomasson representerade nämligen Feyenoord som spelare mellan 1998-2002 och 2008-2011, och gjorde nyligen en intervju med tv-kanalen Rijnmond om huruvida han kan ta över som ny tränare i klubben efter Dick Advocaat, som lämnar sitt uppdrag som Feyenoord-tränare nästa sommar. Då var dock dansken tydlig med att han kommer att fortsätta basa över MFF.

ANNONS

– Det är en supernormal fråga, men jag ser ingen anledning att gå in på den. Naturligtvis vet alla att jag har riktigt varma känslor för Feyenoord. Men jag är i Malmö och jag pratar inte om andra klubbar. Ibland skriver jag med Paul Bosvelt och jag har även kontakt med tidigare spelare, sa den danske tränaren till Rijnmond då.

Men trots Tomassons svar, så spekuleras han fortsatt vara aktuell för uppdraget.

Nederländska VI nämner nu framför allt Dirk Kuyt och Wim Jonk som kandidater för uppdraget, men även Tomasson. VI skriver att Tomasson har fått erfarenhet från sin tid i MFF och att han känner till Feyenoord väl. Samtidigt påpekar tidningen också att man inte säger nej om Feyenoord ringer. Nederländska tidningen AD nämner i sin tur också Kuyt, Jonk och Tomasson som möjliga kandidater för uppdraget.

“När Feyenoord ringer säger du inte nej”, skriver VI.

Tomasson har tidigare varit assisterande förbundskapten i Danmarks A-landslag mellan 2016-2020, men har även varit huvudtränare i nederländska lagen Excelsior och Roda, samt assisterande tränare i Excelsior och Vitesse.

ANNONS

Publicerad 2020-12-02 kl 10:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto