Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Häcken-löfte lämnar: "Ibland funkar det inte i vissa miljöer"

Sillybloggen

Häcken-löftet Kevin Yakob, 20, har i år fått knapp speltid i allsvenskan med endast två framträdanden. I stället har han främst spelat med Utsikten i ettan, och nu står det klart att han lämnar Hisingen-laget. Det bekräftar han själv.

– Ibland funkar det inte bara i vissa miljöer. Vi kände båda två att för att jag ska kunna ta nästa steg i min karriär behöver jag spela regelbundet, det har jag inte fått hittills av olika anledningar, säger Yakob till Fotbolltransfers.com och fortsätter:

– Jag kom tillbaka från en tuff skada, laget gick bra, det har varit en av de bästa säsongerna i klubbens historia. Det är svårt att göra förändringar då. Jag känner att det är dags. Jag har haft bra år i Häcken, är tacksam för den här tiden. Jag fick komma in i seniorfotboll i elitnivå. Jag ser fram emot nästa steg nu.

Yakob anslöt vintern 2016 till Häcken och skrev under sommaren 2018 på ett A-lagskontrakt med föreningen. Därefter gjorde han i oktober samma år allsvensk debut. Talangen har under senaste åren haft skadeproblem, men är nu tillbaka på allvar.

Annons
Publicerad 2020-12-03 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto