Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Häcken-löfte lämnar: "Ibland funkar det inte i vissa miljöer"

7v

Häcken-löftet Kevin Yakob, 20, har i år fått knapp speltid i allsvenskan med endast två framträdanden. I stället har han främst spelat med Utsikten i ettan, och nu står det klart att han lämnar Hisingen-laget. Det bekräftar han själv.

– Ibland funkar det inte bara i vissa miljöer. Vi kände båda två att för att jag ska kunna ta nästa steg i min karriär behöver jag spela regelbundet, det har jag inte fått hittills av olika anledningar, säger Yakob till Fotbolltransfers.com och fortsätter:

– Jag kom tillbaka från en tuff skada, laget gick bra, det har varit en av de bästa säsongerna i klubbens historia. Det är svårt att göra förändringar då. Jag känner att det är dags. Jag har haft bra år i Häcken, är tacksam för den här tiden. Jag fick komma in i seniorfotboll i elitnivå. Jag ser fram emot nästa steg nu.

ANNONS

Yakob anslöt vintern 2016 till Häcken och skrev under sommaren 2018 på ett A-lagskontrakt med föreningen. Därefter gjorde han i oktober samma år allsvensk debut. Talangen har under senaste åren haft skadeproblem, men är nu tillbaka på allvar.

Publicerad 2020-12-03 kl 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto