Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Ramos funderar på att lämna Real Madrid

6v

Real Madrids rutinerade mittback och lagkapten Sergio Ramos, 34, har varit klubben trogen sedan sommaren 2005 och har vunnit allt som går att vinna med bland annat fem ligatitlar och fyra Champions League-titlar genom åren. 34-åringen har dock nu bara kontrakt över den här säsongen och kan möjligen lämna vid säsongens slut. Bland annat har han senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Juventus och Paris Saint-Germain.

Nu uppger Onda Cero att Ramos i nuläget funderar på att lämna Real Madrid, då han har “intressanta erbjudanden från europeiska klubbar”, däribland PSG och klubbar i Italien och England. Radiokanalen menar dock också att situationen kan förändras och att Ramos möjligen kan förlänga med “Marängerna” också.

ANNONS

Ramos är just nu skadad, men är den här säsongen noterad för tre mål på tio matcher. Real Madrid har hackat under inledningen av säsongen och är fyra i La Liga. Samtidigt riskerar även laget att åka ut i gruppspelet i Champions League.

Publicerad 2020-12-04 kl 07:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto