Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United vill ge Fernandes lukrativt avtal

Sillybloggen

Manchester United värvade i vintras Bruno Fernandes, 26, från Sporting. Fernandes skrev på ett kontrakt till sommaren 2025 och imponerade direkt med åtta mål och sju assist på 14 framträdanden i Premier League förra säsongen. Även under den här säsongen har han gjort bra ifrån sig med tio mål och sex assist på 16 matcher, och nu ser han därmed ut att få ett nytt avtal.

Engelska tidningen Daily Mirror uppger att United vill belöna Fernandes med ett nytt kontrakt värt 200 000 pund, drygt 2,3 miljoner kronor i veckan. Om han skulle skriva på det uppger Daily Mirror att han kommer att tjäna dubbelt så mycket som han gör i dag, då han enligt tidningen har en lön på 100 000 pund i veckan för närvarande.

United vill därmed nu ge spelaren en lön som speglar dennes värde för klubben. I dagsläget har nämligen Fernandes en liknande lön som Jesse Lingard och Dean Henderson har. David De Gea och Paul Pogba tjänar i sin tur över 300 000 pund i veckan, enligt Daily Mirror.

Annons
Publicerad 2020-12-06 09:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto