Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

ÖSK-mittfältare lämnar: "Haft kontakt med en allsvensk klubb"

22v

Örebro SK:s mittfältare Simon Amin, 23, lämnar nu Närke-laget efter tre säsonger i klubben. Amins kontrakt går ut i år och därmed är han redo att lämna för en ny utmaning i karriären.

ANNONS

– Det känns jobbigt. Såklart hade jag velat få mitt stora genombrott i år och jag kände att jag var på rätt väg. Sen gjorde jag en tveksam insats i en match och så vet jag inte om hela mitt förtroende dog på en match. Som fotbollsspelare kan man inte vara bra varje match, utan man måste få göra misstag för att växa. Jag gjorde en dålig match och sen har jag inte fått förtroende och det känns som man glömde bort allt jag gjort bra innan. Det har varit skittungt, säger Amin till NA.

Amin blev den här säsongen noterad för 14 matcher, varav sju från start, och bekräftar nu att det finns allsvenskt intresse för honom.

– Jag har haft kontakt med en annan allsvensk klubb. Sen är det några i superettan och övriga Skandinavien. I och med att jag spelar för Syrien är det också en guldbiljett in i Asien.

ANNONS

Amin berättar dock vidare, för tidningen, att han prioriterar att vara kvar i Skandinavien och i Europa. Samtidigt skulle han inte tacka nej om något riktigt bra dyker upp utanför Europa. Han håller helt enkelt alla dörrar öppna framöver.

Publicerad 2020-12-08 kl 16:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto