Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bosse Andersson bekräftar intresse kring två försvarare: "Bra bild av dem"

Sillybloggen

Djurgården har tappat flertalet spelare i vinter. På försvarssidan har Jonathan Augustinsson lämnat för Rosenborg, Alexander Abrahamsson fick inte förnyat avtal, och dessutom värvade man aldrig en en direkt ersättare till Marcus Danielson som lämnade för den kinesiska ligan inför säsongen.

Därför har man en del platser att fylla i backlinjen – och nu bekräftar sportchefen Bosse Andersson intresse för två försvarsspelare i en intervju med Djurgårds-sajten Djurgårdsfamiljen: Brommapojkarnas 21-årige vänsterback Axel Wallenborg och Vasalunds 18-årige mittback Isak Hien.

– Hien har vi träffat och Wallenborg var jag och tittade på i onsdags. Det är två spelare på olika positioner som vi har en bra bild av, säger Andersson till Djurgårdsfamiljen.

Isak Hien bekräftade själv i veckan i en intervju med FotbollDirekt att det lutar åt att han spelar för Djurgården nästa säsong.

– Som det ser ut så blir det så, sa Hien till FotbollDirekt.

Annons

Dessutom skriver Djurgårdsfamiljen att Bosse Andersson och Djurgården kommer att scouta Landskrona Bois 22-årige mittback Patrick Nwadike när laget spelar kval till superettan mot Dalkurd på söndag.

Publicerad 2020-12-12 15:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto