Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Officiellt: KFF flyttar upp talang: "Kämpat sedan man var liten"

20v

Kalmar FF-talangen och anfallaren Alex Mortensen belönas. Detta då klubben meddelar att 18-åringen flyttas upp till A-laget.

ANNONS

– Det är en stor dag och det är det här man har kämpat för sedan man var liten. Nu börjar min resa och jag kommer jobba stenhårt för att vara med och göra skillnad, säger Alex Mortensen till klubben.

Tidigare i år fick 18-åringen göra seniordebut i svenska cupen och har tidigare varit en flitig målskytt i KFF:s U19-lag.

– Jag är väldigt nöjd. Framförallt med min utveckling där jag känner att jag tagit steg framåt och blivit bättre som fotbollsspelare. Effektiviteten framför mål, lugnet med bollen och min blick för spelet är de delar jag utvecklat mest under året. Jag har även jobbat med de mentala bitarna vilket har hjälpt mig att ta steg framåt. Där vill jag tacka Tord som har funnits som ett viktigt hjälpmedel för oss spelare i Kalmar FF, säger han.

Kalmars sportchef Jörgen Petersson om värvningen:

ANNONS

– Det är en spelare med enormt stark drivkraft till att vilja bli bättre. Det tar honom hela tiden framåt i sin utveckling. Han är snabb, oerhört löpstark och en bra poängspelare. Under året fick han även göra sin A-lagsdebut mot Asarum i Svenska Cupen där han spelade fram Geir André Herrem till ett av målen, säger han till klubben.

Publicerad 2020-12-15 kl 15:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto