Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ekdal närmar sig en permanent övergång till Sirius

Sillybloggen

Hjalmar Ekdal tillbringade säsongen 2020 på lån hos Uppsalaklubben Sirius, där han imponerade och tog en stor roll i försvaret.

Sirius har sedan dess velat köpa loss Ekdal från Hammarby, som han ägs av. I en intervju med Fotbollskanalen tidigare i december bekräftade Ekdal att Sirius var intresserat och att intresset var ömsesidigt.

– Ingenting är klart alls, egentligen. Jag pratar med Sirius, de är intresserat och jag är intresserad av dem. Men sen tillhör jag ändå Hammarby, så jag vill höra vad de har att säga. Men det är en bit kvar till försäsongen. Jag kommer inte att fatta något beslut under de kommande dagarna, utan jag kommer att se hur det artar sig och hur diskussionerna lyder mellan klubbarna. Så vi får se helt enkelt vad som händer, sa Ekdal till Fotbollskanalen.

Annons

Nu verkar det som att en flytt till Sirius närmar sig. Sirius hade en köpoption som gått ut – men nu har klubbarna kommit överens om villkor för en ny affär, enligt FotbollDirekt. Det enda som ska återstå är detaljer i Ekdals personliga avtal.

– Det stämmer att vi sitter i diskussioner med Hjalmar. Det återstår fortfarande en del. Om vi bara lyckas lösa det så kommer vi ta en mer slutgiltig kontakt med Hammarby och genomföra det, säger Andersson till FotbollDirekt.se

Publicerad 2020-12-17 15:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto