Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Målvakt lämnar J-Södra

Sillybloggen

Jönköpings Södra föll i förra veckan i det allsvenska kvalet mot Kalmar FF och får därmed spela superettan-fotboll igen 2021. Nu meddelar J-Södra att målvakten Anton Cajtoft, som anslöt till klubben under 2008 från Bankeryds SK, lämnar för en ny utmaning i karriären.

– Jag vill passa på att tacka alla som varit i och kring föreningen under de cirka tio år som jag har varit här. Det har verkligen varit en ära och stolthet att få representera stadens fotbollslag, säger Cajtoft i en kommentar på föreningens hemsida.

Han fortsätter:

– Jag vill även passa på att verkligen rikta ett stort tack till GM och alla andra supportrar för det otroliga stöd ni har varit i såväl bra som tyngre perioder. Det är något jag alltid kommer att ha med mig!

– Tack för den här gången!

Cajtoft gjorde i år sju framträdanden i superettan. I fjol gjorde han en match i serien och under 2017 stod han för 23 matcher med klubben i allsvenskan.

Annons
Publicerad 2020-12-18 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto