Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Gabriel Heinze tar över MLS-lag

Sillybloggen

Tidigare argentinske landslagsmannen Gabriel Heinze, 42, hade en lång och framgångsrik spelarkarriär i bland annat Manchester United, Real Madrid och Roma. Samtidigt gjorde han även tre mål på 72 A-landskamper med Argentinas landslag, men lade under 2014 skorna på hyllan. Nu verkar han i stället som tränare, och har fått ett nytt uppdrag.

MLS-laget Atlanta United meddelar nu att Heinze är ny huvudtränare i klubben och att han har skrivit på ett kontrakt över två år. Därmed blir han även den tredje chefstränaren i klubbens historia, då Atlanta United bilades under 2014.

– Jag är glad över att få ta mig an den här utmaningen i Atlanta United. Jag tror att min fotbollsfilosofi stämmer överens med klubbens vision. Deras struktur och faciliteter är också i världsklass. Jag ser fram emot att få träffa spelarna, personalen och supportrarna, samt att få börja arbeta under 2021, säger Heinze i en kommentar på klubbens hemsida.

Atlanta United har vunnit MLS en gång och det var under 2018.

Annons

Publicerad 2020-12-18 20:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto