Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool kan värva Wijnaldum-ersättare i januari

Sillybloggen

Liverpool-mittfältaren Georgino Wijnaldum, 30, sitter på ett utgående avtal och spekuleras vara aktuell för att lämna klubben vid kontraktets slut efter säsongen. Liverpool rapporteras samtidigt även vilja förlänga med spelaren och chefstränaren Jürgen Klopp har tidigare uttalat sig om att han gärna ser att Wijnaldum stannar i Liverpool.

Nu verkar dock Liverpool ha börjat titta på ersättare till nederländaren. Enligt ESPN följer Liverpool nu Brighton & Hove Albions innermittfältaren Yves Bissouma, 24. Liverpool uppges se mittfältaren som en potentiell ersättare till Wijnaldum om den senare lämnar. Liverpool kan därmed göra ett drag redan i januari för att få in 24-åringen.

ESPN skriver dock samtidigt att flera klubbar är intresserade av Bissouma, däribland Manchester United och Monaco. Bissouma anslöt under 2018 till Brighton från Lille och har kontrakt till sommaren 2023. Den här säsongen är han noterad för ett mål på tolv matcher i Premier League.

Annons
Publicerad 2020-12-18 19:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto