Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Al-Ammari lämnade J-Södra - uppges nu vara aktuell för ÖSK

Sillybloggen

Mittfältaren Amir Al-Ammari, 23, gjorde i år nio mål och sju assist på 30 framträdanden med Jönköpings Södra i superettan. J-Södra slutade på tredje plats i serien, men föll sedan mot Kalmar FF över två möten i det allsvenska kvalet och efter det lämnade Al-Ammari Smålandslaget.

Nu uppger FotbollDirekt att Örebro SK är en av flera allsvenska klubbar som vill knyta till sig mittfältaren. 23-åringen bekräftar dock själv inte det påstådda intresset från Närke-laget.

– Det där sköter min agent. Jag låter det vara upp till honom vilka han pratar med och när det kommer till kritan och blir konkret att fatta ett beslut, då kommer jag att få reda på det, säger Al-Ammari till sajten.

Al-Ammari menar vidare att han både är öppen för att spela i allsvenskan och utomlands.

– Det är lite där vi sitter och värderar just nu. Där jag är i min utveckling just nu vore allsvenskan naturligt. Självklart vill jag ta ett steg uppåt, sen om det är i Sverige eller utomlands får vi se.

Annons
Publicerad 2020-12-19 21:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto