Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Liverpool-aktuella spelarens far: "Min son är i Liverpool"

Sillybloggen
Cádiz - Granada
Cádiz
Granada
STREAMA IMORGON
Getafe - Sevilla
Getafe
Sevilla
STREAMA PÅ LÖRDAG
Almería - Osasuna
Almería
Osasuna
STREAMA PÅ LÖRDAG
Valencia - Mallorca
Valencia
Mallorca
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fotbollslördag Europa: Barcelona - Las Palmas
Barcelona
Las Palmas
STREAMA PÅ LÖRDAG
Celta - Rayo Vallecano
Celta
Rayo Vallecano
STREAMA PÅ SÖNDAG

I juldagarna kom nyheten från spansk media att Liverpool håller på att göra klart med Celta Vigos 16-årige försvarstalang Stefan Bajcetic.

Enligt den lokala Vigo-tidningen Faro de Vigo har Liverpool kommit överens med Celta Vigo om spelaren, efter att ha besegrat Manchester United och Leipzig i sista sekund.

Nu, bekräftar spelarens far Srdjan Bajcetic för TV-kanalen SportsKlub, som är verksamma i flera länder på Balkan, att hans son redan är i Liverpool för att skriva på för klubben.

– Han lämnade (för Liverpool) den 22 december, men innan det är officiellt är ingenting klart, säger Srdjan Bajcetic till SportsKlub och fortsätter:

– Vi valde Liverpool eftersom att förhandlingarna var öppna, gick till på rätt sätt och respekt visades. Pengar spelade aldrig någon roll, det enda som var av betydelse var min sons chanser till utveckling, både när vi pratade med Liverpool och Manchester United. Men Liverpool var först att visa intresse, något som vi inte har glömt, och därför fick de en fördel.

Annons

På frågan om när övergången kommer att bli officiell, tror Srdjan Bajcetic inte att Liverpool-supportrarna kommer att behöva vänta allt för länge.

– Jag tror att övergången kommer att bli klar nu i dagarna. Han kommer att börja för akademilagen, han kan inte skriva något proffskontrakt förrän han fyllt 17. Så vi får ta det ett steg i taget.

Publicerad 2020-12-27 09:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto