Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Officiellt: Vänsterback lämnar Häcken

19v

Häcken fick i höstas dispens för att värva in vänsterbacken Nikola Gulan efter att Leonard Zuta lämnat klubben. Nu står det klart att det inte blir någon fortsättning för Gulan i Häcken, och att serben lämnar Hisingen.

ANNONS

– Nikola Gulan är en otroligt professionell fotbollsspelare som, trots sin korta tid i klubben, har gjort avtryck. Han kom till oss för att hjälpa till att säkra Europakvalplatsen, vilket vi också gjorde. Sympatisk och professionell i allt han företagit sig trots en väldigt komplicerad övergång på grund av reserestriktionerna under pandemin. Vi väljer dock att avsluta samarbetet vid nyår och önskar Nikola all lycka i sin framtida klubb, och tackar samtidigt för hans insatser i BK Häcken, säger sportchef Martin Ericsson i en kommentar på Häckens hemsida.

Gulan gjorde fyra matcher för Häcken under hösten.

Publicerad 2020-12-27 kl 14:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto