Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Messi och Suárez kan återförenas - i MLS

Sillybloggen

Det har inte undgått någon att anfallsduon Lionel Messi och Luis Suárez blev mycket nära vänner under de sex åren tillsammans i Barcelona. Tidigare i höstas blev Suárez borttvingad från den katalanska klubben – något som Messi i dagarna kritiserade klubben hårt för. Men vännerna kan snart återförenas.

I en intervju med La Sexta tidigare medgav Messi att han skulle vilja prova på att spela i USA någon gång i framtiden och att han alltid har fascinerats av ligan MLS. Spanska Catalunya Radio uppger nu att Messi siktar på att genomföra en flytt till MLS och David Beckhams klubb Inter Miami lagom till 2022. Och enligt radiokanalen ska Messi även försöka locka med sig Suárez över Atlanten.

Tidigare i veckan bekräftade Messi att han kommer stanna i Barcelona säsongen ut men att han inte vet vad som händer därefter.

– Det finns inget klart före årets slut, jag väntar till slutet av säsongen. Det viktiga just nu är att tänka på laget, avsluta året och försöka plocka några titlar och inte bli distraherad av andra saker, sa Messi då.

Annons

Lionel Messis kontrakt med Barcelona går ut i sommar, medan Luis Suárez kontrakt med Atletico Madrid går ut 2022.

Publicerad 2020-12-30 07:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto