Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hammarby förhandlar med förre IFK Norrköping-backen

Sillybloggen

Dagarna innan jul blev det klart att Hammarby hämtar in Astrit Selmani från Varberg. Nu kan nästa nyförvärv vara på väg in i form av mittbacken Jon Gudni Fjoluson, 31.

Enligt Expressen ska Hammarby förhandla med den isländske mittbacken som har flera år bakom sig i svensk fotboll med spel i såväl Gif Sundsvall som IFK Norrköping. Tidningen skriver att Bajen hoppas kunna presentera mittbacken inom den närmsta veckan om parterna kommer överens.

Fjoluson lämnade Sverige och IFK Norrköping för spel i ryska Krasnodar 2018, en klubb som han lämnade i september 2020 för spel i norska Brann. Där har däremot Fjolusons kontrakt gått ut vilket gör att han kommer som bosman till Hammarby, om han kommer överens med Stockholmsklubben.

På mittbackssidan i Hammarby finns sedan tidigare David Fällman, Richard Magyar, Mads Fenger, Kalle Björklund och Hjalmar Ekdal, som på senare tid uppgetts vara på väg till Djurgården.

Annons
Publicerad 2021-01-01 21:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto