Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Katalanska tidningen: Här är Messis fyra alternativ

Sillybloggen

Lionel Messi ryktades bort från Barcelona redan i somras, och till den kommande sommaren går den argentinska storstjärnans kontrakt ut.

Nu skriver den katalanska tidningen Sport att Messi har fyra stycken alternativ till den kommande sommaren.

Alternativ ett är att stanna kvar i Barcelona, en möjlighet som enligt tidningen inte är avskriven. Man uppger att 33-åringens familj vill stanna i Barcelona, men att Messi åtminstone kommer att avvakta klubbens presidentval innan han tar ett beslut.

Alternativ två är enligt Sport att Messi går till Manchester City, där Pep Guardiolas och Sergio Agueros närvaro båda talar för att en flytt kan bli aktuell.

Ett tredje alternativ uppges vara att gå till PSG, där Mauricio Pochettino, som kommer från samma stad i Argentina som Messi, är nyutnämnd tränare. Neymar uppges även vilja ha Messi till PSG – men lönefrågan kan bli svår att lösa för PSG, enligt tidningen.

Annons

Ett fjärde alternativ, som dock uppges som mindre sannolikt redan till sommaren, är en flytt till USA och MLS. Tidigare har Inter Miami och New York City FC nämnts som möjliga alternativ för Messi.

Vidare skriver Sport att en stor faktor i Messis val för framtiden är VM i Qatar 2022, vilket sannolikt blir hans sista VM i karriären.

Publicerad 2021-01-02 18:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto