Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Djurgården lutar åt att sälja Witry: "Jag tror det blir så"

Sillybloggen

Djurgårdens högerback Aslak Fonn Witry har imponerat i klubben och nu ser 24-åringen ut att lämna klubben. Enligt Sportbladet vill Stockholmsklubben ha runt tio miljoner kronor för Witry och sportchefen Bosse Andersson bekräftade tidigare att det förs diskussioner med nederländska klubben Utrecht.

Nu berättar Andersson för norska VG att det lutar åt en försäljning.

– Jag tror att det är 60-40. Jag tror att det blir så, men det beror på. Det är tufft i Nederländerna nu med restriktionerna och den ekonomiska försiktigheten. Men Utrecht är lite irriterad över sitt tabelläge. Det tenderar att påskynda processen, säger Andersson till tidningen och fortsätter:

– Vi har en klar uppfattning om vad vi vill ha. Spelaren vet det också. Om de inte betalar vad vi kräver blir det inget avtal.

Witry om vad norrmannen tycker om Utrecht som klubb:

– Det är en spännande klubb. Jag är öppen för vad som helst. Vi trivs väldigt bra i Djurgården. Vi har precis fått barn, men vi är öppna för att flytta, säger Witry.

Annons
Publicerad 2021-01-06 15:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto