Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Drinkwater kan bli lagkamrat med svenskduon

Sillybloggen

Danny Drinkwater, 30, var med och vann Premier League med Leicester säsongen 2016 och lämnade därefter för spel med Chelsea. Tiden i London har dock varit allt annat än rolig för mittfältaren som totalt gjort 23 matcher på tre år i den engelska storklubben. Dessutom har han varit utlånad till Aston Villa och Burnley där han har fått knapert med speltid.

Den här säsongen har han bara kommit till spel vid tre tillfällen – för Chelseas U23-lag. Nyligen sparkade 30-åringen även ner en 16-åring i en U23-match – och tidigare har han även blivit dömd för rattfylla samt blivit överfallen på en nattklubb.

Nu uppger Daily Mail att Drinkwater för samtal med Kasimpasa om en övergång. I den turkiska klubben spelar sedan tidigare den före detta Helsingborg-spelaren Loret Sadiku. I går, tisdag, blev det även klart att Isaac Kiese Thelin kommer tillhöra den turkiska klubben under resten av säsongen.

Drinkwaters nuvarande avtal med Chelsea sträcker sig till sommaren 2022.

Annons
Publicerad 2021-01-06 14:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto