Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftar allsvenska bud på Fröling: "Det stämmer"

Sillybloggen

Kalmar FF höll sig med nöd och näppe kvar i allsvenskan 2020. Stortalangen Nils Fröling har länge ryktats bort från klubben, och nu skriver FotbollDirekt att Kalmar har fått bud på stjärnan.

– Det stämmer. Vi har nu fått summor direkt till oss och har just direkta samtal med klubbar, säger sportchefen Jörgen Petersson till sajten.

Petersson bekräftar att det kommit bud både från Sverige och utlandet. Enligt FotbollDirekt vill Kalmar ha 5-7 miljoner för stjärnan, och något sådant bud har det enligt dem inte lagts ännu.

– Jag säger så här att Nils är en spelare som för oss har ett väldigt, väldigt stort sportsligt värde och man ska inte tro att hans värde går ner så oerhört bara för att han nu har ett år kvar på kontraktet, säger Petersson.

Vilka klubbar det rör sig om är inte klart.

Annons

Förra säsongen gjorde Fröling bara tio matcher i ligan, detta efter att skador satt stopp för spel under en längre period. Under dessa tio matcher gjorde han två mål.

Publicerad 2021-01-07 12:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto