Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svensk 17-åring testas av Roma

Sillybloggen

Benjamin Tahirovic, 17, fick gott om speltid under den gångna säsongen i Vasalund, som under hösten tog klivet upp från division 1 norra till superettan. Att det blir en fortsättning i Stockholmslaget är dock ingen självklarhet. Anledningen till det: en italiensk storklubb.

Enligt FotbollDirekt befinner sig ynglingen i Rom för att träna med AS Roma. Huvudstadslaget har enligt uppgifterna följt spelaren under året.

– Roma har sett spelaren vid flera tillfällen när de varit här och scoutat. Det är en storklubb som naturligtvis har bra koll på spelarna de bjuder in. Det är kul att våra spelare blir upptäckta, för det är själva målet med vår verksamhet att hjälpa dem vidare till högre nivåer, säger Vasalunds Chengis Rehman till sajten.

FD: Riskerar ni att tappa honom till Roma redan nu?
– Det är inte omöjligt. Men vi tittar på upplägget när han kommer hem och får göra en bedömning av läget då. Men han har avtal med oss vi har planer för honom i Vasalund. Så vi är inte stressade, menar Rehman.

Annons
Publicerad 2021-01-09 21:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto