Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Andersson klar för norsk storklubb

1v

Adam Anderssons kontrakt med BK Häcken har gått ut och därmed är han nu fri på marknaden. Häckens sportchef Martin Ericsson uttalade sig nyligen, för GP, om att den 24-årige backen troligtvis lämnar klubben, samtidigt som FotbollDirekt uppgett att han är nära en flytt till den norska storklubben Rosenborg. Andersson kommenterade även det nyligen så här:

– Det är en av de största klubbarna i Norden. Det är en väldigt fin klubb med en fin historia och hela den biten. Men jag är inte så stressad. Jag har spelat på utgående (kontrakt) hela det här året och väntat ganska länge. Jag får hålla mig och se till att nästa steg blir så bra det kan bli, oavsett vad det blir. Även om det blir en fortsättning i Häcken, sa han till Fotbollskanalen.

ANNONS

Nu skriver norska TV2.no att det står klart att Andersson ansluter till Rosenborg. Uppgifterna gör därmed gällande att han gör svenskarna Jonathan Augustinsson, Dino Islamovic och Rasmus Wiedesheim-Paul sällskap i klubben. Pa Konate skrev även på för Rosenborg i fjol, men vänsterbackens avtal med klubben har löpt ut.

Andersson stod under förra säsongen för ett mål på 24 matcher i allsvenskan.

Publicerad 2021-01-09 kl 15:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto