Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: West Ham intresserat av Arsenal-anfallare

6d

West Ham sålde nyligen Sebastien Haller till Ajax och rapporteras därför vara ute efter en ersättare till fransmannen. Managern David Moyes berättade nyligen att planen är att plocka in en ny anfallare före januaris slut, och nu bollas ett par alternativ upp i brittisk media.

Engelska tidningen Evening Standard uppger att West Ham är intresserat av Arsenals anfallstalang Eddie Nketiah, 21, som den här säsongen är noterad för fem mål och en assist på 21 matcher. Han har dock samtidigt avtal med Arsenal till sommaren 2022.

ANNONS

Evening Standard skriver även vidare att Bournemouths norske anfallare Joshua King och Rennes senegalesiske anfallare Boulaye Dia är andra alternativ. West Ham rapporteras dock främst vara angeläget om att ta reda på om Arsenal är redo att släppa Nketiah.

Publicerad 2021-01-09 kl 19:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto