Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Djurgården vill värva Nils Fröling

5d

För några dagar sedan avslöjade FotbollDirekt att både Häcken och IFK Norrköping lämnat bud till Kalmar FF för lagets stora anfallstalang Nils Fröling.

20-åringen fick stora delar av säsongen 2020 förstörd av flera skador och lyckades bara komma till spel tolv gånger, där han stod för tre mål. Men trots det hålls han högt av många och ses som en av allsvenskan största talanger.

Nu, har ytterligare en klubb gett sig in i striden om 20-åringens underskrift på allvar – Djurgården. Enligt Sportbladet vill Djurgården värva Fröling, som har rötterna i Stockholm och lämnade Boo FF för Åtvidabergs FF vid 16-års ålder.

ANNONS

– Vi har fått flera konkreta bud och det finns ytterligare klubbar som är intresserade, men därifrån till en övergång är det fortfarande en bit. Jag räknar med att Fröling är med när vi startar upp träningen i Kalmar FF på fredag. Nils kommer gå in och vara lika laddad och motiverad som alltid, säger Kalmars sportchef Jörgen Petterson till Sportbladet.

Fröling har nu ett år kvar på sitt kontrakt med Smålandsklubben. Både han och Kalmar FF är öppna för en flytt, skriver Sportbladet. Dessutom skriver tidningen att det finns intresse från MLS för Fröling, som är född i Texas.

Publicerad 2021-01-10 kl 18:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto