Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan närmar sig Torino-mittfältare

Sillybloggen

Milan har under ett tag letat efter en innermittfältare i mån om att underlätta för Franck Kessié, som spelat mer eller mindre varenda minut han varit tillgänglig under säsongen hittills.

Man såg länge ut att lösa det genom att värva den 19-årige Toulouse-mittfältaren Manu Koné, men sedan klev tyska Borussia Mönchengladbach in i bilden och erbjöd det dubbla som Milan erbjöd enligt franska tidningen L’Équipe.

Nu verkar man dock ha en annan mittfältare på gång. Enligt MilanNews-journalisten Antonio Vitiello så har Milans intensifierat kontakterna med Torino angående en övergång av Torino-mittfältare Souahilo Meitë under söndagen.

Det ska enligt Vitiello gälla ett lån där Milan får rätt till att köpa Meitë efter låneperiodens slut. Meitë fanns inte med i matchtruppen för Torino när man reste till San Siro under lördagskvällen och mötte Milan på San Siro, i en match man förlorade med 2-0.

Annons

Dessutom skriver Vitiello att det blir en viktig vecka för Milan i förhandlingarna om Strasbourg-backen Mohamed Simakan, som man förhandlat med den franska klubben om de senaste veckorna.

Publicerad 2021-01-10 15:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto