Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Djurgården nära att låna in förstemålvakt

Sillybloggen

Djurgården lånade nyligen ut norske målvakt Per Kristian Bråtveit till nederländska laget Groningen och har därefter rapporterats vilja plocka in en ny målvakt. DIF-podden berättade i slutet av december att den ryske målvakten Aleksandr Vasjutin, till vardags i Zenit S:t Petersburg, kan vara en möjlig lösning, något som sportchefen Bosse Andersson sedan kommenterade.

– Jag vet att det har spekulerats om det i olika kanaler efter att man sett att vår målvaktstränare Nikos (Gkoulios) följer honom på Instagram. Det är hans jobb, sa Andersson till Fotbollskanalen och förnekade samtidigt att han haft kontakt med målvakten.

Nu uppger Expressen att Djurgården jobbar på att plocka in Vasjutin på lån från Zenit över den kommande säsongen. Enligt tidningen pågår förhandlingar, även om ännu inget är klart. Djurgården uppges dock ha en förhoppning om att den 25-årige målvakten ska ansluta till klubben.

Vasjutin är den här säsongen inte noterad för någon match i Ryssland. Han har avtal med Zenit till sommaren 2023 och har tidigare en bakgrund med spel i Sarpsborg 08 och FC Lahti.

Annons
Publicerad 2021-01-14 08:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto