Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Gyökeres på lån till ny Championship-klubb

Sillybloggen

Anfallaren Viktor Gyökeres, 22, blev inför den här säsongen utlånad från Brighton & Hove Albion till Championship-laget Swansea City. I Swansea har det dock främst blivit inhopp och så här långt är han endast noterad för ett mål på tolv matcher med klubben. Gyökeres gjorde i förra veckan sitt första mål för Swansea i 2-0-segern mot Stevenage i den tredje omgången i FA-cupen.

Gyökeres har samtidigt kopplats ihop med en flytt till Malmö FF och bekräftade nyligen intresse från Skånelaget, men troligen kommer det inte att bli en flytt till MFF i vinter. Andy Naylor, som är Brighton-reporter hos ansedda The Athletic, skrev nämligen tidigare i veckan att Gyökeres troligen kommer att lämna Swansea för att i stället bli utlånad till en annan klubb i Storbritannien.

Nu uppger The Athletic att Gyökeres kommer att bli utlånad till Swanseas ligakonkurrent Coventry, som är på 17:e-plats i den engelska andraligan. The Athletic skriver även om MFF:s intresse, men att både Brighton och Gyökeres föredrar en klubb i Storbritannien.

Annons

Gyökeres har kontrakt med Brighton till sommaren 2022.

Publicerad 2021-01-14 13:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto