Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

United-anfallaren: "Skulle gärna vilja spela i MLS"

Sillybloggen

Manchester United lånade för runt ett år sedan in nigerianske anfallaren Odion Ighalo, 31, från kinesiska laget Shanghai Greenland Shenhua. Ighalo stod förra säsongen för fem mål på 19 matcher med United, men har under den här säsongen fått knapp speltid med fyra matcher, varav endast en match i Premier League. Den sista januari går låneavtalet ut, och därmed är nu 31-åringens framtid osäker, då han sedan har avtal med Shanghai Greenland Shenhua över 2021.

Nu berättar Ighalo att han gärna skulle vilja stanna i United om det är möjligt, men att han också gärna skulle vilja spela för en klubb i MLS.

– I dag är jag i Manchester, men jag vet inte var jag ska vara i slutet av den här månaden. Om det är möjligt skulle jag gärna vilja stanna här, men om det inte går, så går jag vidare, säger anfallaren enligt Bold.dk och fortsätter:

– Jag har alternativ och jag väntar på min agent. Han gör sitt jobb och jag gör mitt. I slutet av månaden måste vi bestämma vad som är bäst och sedan tar vi det. Om det är möjligt skulle jag gärna vilja spela i MLS, men jag måste vänta och se. Det är en bra liga och och om det är möjligt, så tar jag den med mina båda händer.

Annons

Ighalo har tidigare en bakgrund med spel i bland annat Watford, Udinese och Granada.

Publicerad 2021-01-15 08:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto