Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Barças presidentkandidat: Det blir ingen övergång för Garcia

Sillybloggen
Cádiz - Granada
Cádiz
Granada
STREAMA IDAG 20:55
Getafe - Sevilla
Getafe
Sevilla
STREAMA IMORGON
Almería - Osasuna
Almería
Osasuna
STREAMA IMORGON
Valencia - Mallorca
Valencia
Mallorca
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Barcelona - Las Palmas
Barcelona
Las Palmas
STREAMA IMORGON

Det verkar inte bli någon övergång från Manchester City till Barcelona för Eric Garcia. För ett par veckor sedan kom uppgifter om att mittbacken skulle vara på väg från den engelska klubben till Spanien, men nu säger Joan Laporta, en av de tre presidentkanterna till FC Barcelonas kommande val, att han tillsammans med de två övriga Víctor Font och Toni Freixa sätter stopp för värvningen.

– Vi kan inte ge vårt godkännande till den nuvarande styrelsen att fatta sådana beslut, säger Laporta enligt spanska AS.

Han fortsätter:

– I och med att han är en spelare under kontrakt har vi kommit fram till att vi måste vänta. Om vi skulle köpa honom nu skulle vi behöva betala en övergångssumma plus hans lön.

Garcias avtal med Manchester City går ut i sommar och kanske blir det då aktuellt för Barcelona att plocka in mittbacken som tidigare tillhört klubbens akademi.

Vem som blir FC Barcelonas nya president avgörs senare under 2021. Den ursprungliga tanken var att presidentvalet skulle avgöras 24 januari, men under fredagen rapporterade bland annat AS om att valet ser ut att skjutas upp.

Annons
Publicerad 2021-01-16 09:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto