Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Juventus intresserat av Pogba - hoppas på sänkt pris

6v

Manchester United-stjärnan Paul Pogbas framtid är fortsatt oviss. Den 27-årige fransmannen har kontrakt med United till sommaren 2022, men samtidigt har han under en längre tid kopplats ihop med klubbar som Juventus och Real Madrid. Pogbas agent Mino Raiola uttalade sig även i fjol om att spelarens tid i United är över, men backade sedan genom att säga att det är svårt för stora spelare att byta klubb i januari. Därmed uteslöt han heller inte en flytt från klubben framöver.

Nu uppger trovärdige journalisten Fabrizio Romano, på Calciomercato, att Juventus fortsatt är intresserat av Pogba och kan göra ett försök att värva spelaren i sommar. Juventus hoppas då att United kan tänka sig att sänka priset på spelaren, som i sommar endast har ett år kvar på sitt avtal med den engelska storklubben. Däremot gör uppgifterna gällande att det inte blir en flytt i vinter.

ANNONS

Pogba är den här säsongen noterad för tre mål och tre assist på 22 matcher. Under söndagen ställs Manchester United mot Liverpool i Premier League.

Publicerad 2021-01-17 kl 09:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto