Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Milan överens med rutinerad anfallare

13v

Milan har under senaste tiden rapporterats vilja förstärka truppen med kroatiske anfallaren Mario Mandzukic, som är kontraktslös. 34-åringen lämnade i fjol Al-Duhail och Qatar och verkar nu vara nära att presenteras av den italienska storklubben.

ANNONS

Milannews och Calciomercato uppger att Milan har kommit överens med anfallaren om ett kontrakt, som sträcker sig över 18 månader. Däremot är det fortsatt inte helt klart om kontraktet kommer att gälla i sex månader med en option om förlängning med ett år eller om det ska gälla över 18 månader från början. Mandzukic förväntas, oavsett, skriva på i nästa vecka.

Mandzukic har tidigare tillhört storklubbar som Atlético Madrid, Bayern München och Juventus. Nu ser han ut att få ge Zlatan Ibrahimovic och Rafael Leao nyttig konkurrens i Milan framöver. Milan toppar i dagsläget den italienska högstaligan.

Publicerad 2021-01-17 kl 11:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto