Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Spanskt storlag intresserat av Arsenal-anfallare

5v

Alexandre Lacazette, 29, har blandat och gett under sin tid i Arsenal. Den franske anfallaren, som anslöt under 2017 från Lyon, är den här säsongen noterad för nio mål och en assist på 21 matcher och har i dagsläget avtal med London-klubben till sommaren 2022.

Nu uppger spanska tidningen As att Atlético Madrid åter är intresserat av Lacazette. Det har även tidigare rapporterats om intresse från Atlético för Lacazette, och nu uppges den spanska huvudstadsklubben vilja göra ett nytt försök att värva anfallaren. Samtidigt uppges även Real Madrid kunna utmana sin lokalrival om anfallaren.

ANNONS

Tidningen skriver även vidare att Lacazette inte är en del av Arsenal-tränaren Mikel Artetas långsiktiga planer, vilket kan möjliggöra en flytt framöver. Arsenal har tidigare gjort affärer med Atlético, då Thomas Partey anslöt till Arsenal i somras, medan Lucas Torreira gick åt motsatt håll.

Publicerad 2021-01-17 kl 10:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto