Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Aiesh kan lämna Blåvitt - aktuell för utländsk klubb

13v

IFK Göteborgs ytter Hosam Aiesh, 25, stod i fjol för tre mål och en assist på 21 matcher, varav 14 från start, i allsvenskan. Aiesh anslöt under 2019 från Östersunds FK, men kan redan i vinter lämna Blåvitt. Yttern sa i fjol att han är redo att söka sig vidare, samtidigt som sportchefen Pontus Farnerud inte kunde svara på om Aiesh blir kvar i klubben till den kommande säsongen.

ANNONS

– Det är en diskussion som är mellan oss och Hosam. Sedan får vi se vad det landar i. Vi har investerat väldigt mycket i Hosam och såklart vill vi få ut mer än vad vi fått ut än så länge. Hosams ambition, som fotbollsspelare, är att spela matcher, som jag sa tidigare, och säkerligen göra så bra ifrån sig som möjligt. Vi är inte nöjda, någon av oss, just nu med nuvarande situation, sa sportchefen i mitten av december i fjol till Fotbollskanalen.

Nu uppger FotbollDirekt att den bulgariska klubben Botev Plovdiv förhandlar med IFK Göteborg om den 25-årige spelaren. Nyligen tog tidigare Dalkurd- och Brommapojkarna-tränaren Azrudin Valentic över laget, vilket möjligen kan förklara intresset.

– Det finns en del som kommit upp, och det (Plovdiv) är en av de som dök upp. Men vi är inte så nära. Det dök upp som ett alternativ, men förhandlingar, det är inget jag känner till, säger Aiesh till FotbollDirekt.se. 

ANNONS

Aiesh berättar även vidare för sajten att han inte har bråttom, utan att det gäller att välja rätt, och att han samtidigt är i en storklubb i Sverige, vilket han också är nöjd med, även om han är missnöjd med sin speltid förra säsongen. Just nu är han inställd på att inleda försäsongen med Blåvitt.

Publicerad 2021-01-18 kl 15:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto