Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Serie A-klubb redo med jättebud på Ahmedhodzic

5v

Det var under fjolårssäsongen som Anel Ahmedhodzic, 21, fick sitt stora genombrott. Efter att säsongen tidigare varit utlånad från Malmö FF kom mittbacken tillbaka som en helt ny spelare. Han blev direkt en favorit hos tränare Jon Dahl Tomasson och efter säsongen har mittbacken omgärdats av flyttrykten till såväl Chelsea som Milan.

– Jag låter “Mackan” (Rosenberg, agent) fokusera på den biten. Jag tycker att det är kul att läsa om skriverierna men jag har fötterna på jorden och låter inte sådant påverka mig. Jag blir smickrad men det påverkar mig inte alls. Om det blir en flytt så blir det till en bra liga. Då menar jag topp fem-ligorna i Europa, men drömligan är Premier League, sa Ahmedhodzic själv till Fotbollskanalen för ett par dagar sedan.

ANNONS

Nu uppger Aftonbladet att Atalanta, som också uppgetts vara intresserat tidigare, ska vara redo att öppna plånboken för att knyta till sig Ahmedhodzic. Enligt tidningen ska Serie A-klubbens tänkta bud ligga på omkring 50 miljoner kronor.

Publicerad 2021-01-19 kl 07:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto