Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Serie A-klubb redo med jättebud på Ahmedhodzic

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA IMORGON
IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA IMORGON
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA IMORGON

Det var under fjolårssäsongen som Anel Ahmedhodzic, 21, fick sitt stora genombrott. Efter att säsongen tidigare varit utlånad från Malmö FF kom mittbacken tillbaka som en helt ny spelare. Han blev direkt en favorit hos tränare Jon Dahl Tomasson och efter säsongen har mittbacken omgärdats av flyttrykten till såväl Chelsea som Milan.

– Jag låter “Mackan” (Rosenberg, agent) fokusera på den biten. Jag tycker att det är kul att läsa om skriverierna men jag har fötterna på jorden och låter inte sådant påverka mig. Jag blir smickrad men det påverkar mig inte alls. Om det blir en flytt så blir det till en bra liga. Då menar jag topp fem-ligorna i Europa, men drömligan är Premier League, sa Ahmedhodzic själv till Fotbollskanalen för ett par dagar sedan.

Nu uppger Aftonbladet att Atalanta, som också uppgetts vara intresserat tidigare, ska vara redo att öppna plånboken för att knyta till sig Ahmedhodzic. Enligt tidningen ska Serie A-klubbens tänkta bud ligga på omkring 50 miljoner kronor.

Annons
Publicerad 2021-01-19 07:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto