Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Turkisk klubb vill ha Krafth

5v

Sveriges landslagsback Emil Krafth, 26, anslöt under sommaren 2019 till Newcastle från Amiens för ett kontrakt till sommaren 2023. Sedan flytten till England har han dock fått relativt knapp speltid med 20 matcher under förra säsongen och nio matcher så här långt den här säsongen.

Nu rapporterar Sport Witness, utifrån turkiska uppgifter, att turkiska klubben Istanbul Basaksehir vill ha högerbacken. Däremot är det oklart om det kan bli en övergång i vinter eller i sommar. Krafth har avtal med Newcastle i två och ett halvt år till, så i sådana fall rör det sig om ett lån eller ett köp.

ANNONS

Krafth spelade så sent som i helgen från start i 3-0-förlusten mot Arsenal i Premier League. Dessförinnan hade han inte fått speltid i fem raka ligamatcher. Istanbul Basaksehir är placerat på 13:e-plats i den turkiska högstaligan, Süper Lig.

Publicerad 2021-01-19 kl 16:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto